Dé makelaar in de buurt. Dat word en blijf je niet zomaar. Al meer dan 40 jaar werken wij keihard aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Waarom? Omdat wij het gewoonweg mooi vinden om met ons werk op belangrijke momenten in het leven van anderen het verschil te kunnen maken. Hoe? Op veel verschillende manieren:

WARME AANDACHT

Snel scoren en weer door: daar wordt toch niemand blij van? Wij al helemaal niet. Want het leuke van ons werk is juist het contact met mensen. Bij ons begint de dienstverlening altijd met een goed gesprek. Wat speelt er en wat zijn je wensen? Daarop zoeken wij naar de best mogelijke oplossing.  En al vlug merk je: je kunt bij ons zonder aarzelen met al je vragen terecht.

KENNIS

Het contact kan nog zo fijn zijn, zonder kennis ben je als makelaar nergens. Reken op onze vakkundige expertise, ons bouwkundige inzicht, onze juridische onderbouwing, onze certificeringen. Want dat is bij Spindler allemaal heel dik in orde.

ERVARING

Ja, natuurlijk is het makkelijk als je makelaar veel ervaring heeft. Zeker als dat ook nog eens in jouw buurt is. We kennen de verkoophistorie, de bestemmingsplannen, de cultuur, de mensen. Aan een half woord hebben we genoeg.

VASTE WAARDE IN HET NETWERK

Al jaren staan we bekend als dé specialist in Rotterdam, Schiebroek en omgeving. Daar zijn we niet alleen heel erg trots op, het biedt ook voordelen. Want potentiële kopers weten ons zo’n beetje als eerste te vinden. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid en actueel bestand met woningzoekers. En misschien zitten daar nou precies de nieuwe bewoners van jouw woning tussen. Bovendien kennen we vrijwel alle partijen die betrokken zijn bij deze branche. Dus heb je een andere specialist nodig? Dan kun je vertrouwen op ons advies.

Maak een afspraak

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.