Je droomwoning begint bij Spindler Makelaars

Op zoek naar een nieuwe woning, maar vis je steeds achter het net? Huis op het oog, maar verwacht je stevige onderhandelingen? Een huis kopen doe je vaak maar enkele keren in je leven, dus het is bepaald geen gek idee om hierbij professionele hulp in te schakelen.

Samen met Spindler NVM Makelaars vind jij jouw droomhuis. We ondersteunen je volledig, nemen veel werk uit handen en onderhandelen enkel en alleen in jouw belang. Zo zorgen wij voor een ontspannen en gedegen aankoopproces. De kosten? Die vallen echt wel mee. En het levert je veel op!

EEN WONING KOPEN: WIJ HELPEN JE

  • Tijdens een intakegesprek brengen we jouw woonwensen in kaart. Welke soort woning zoek je, wat is je budget, welke wijk past bij je? Eén van onze gediplomeerde NVM-makelaars brengt het allemaal helder in kaart. Ook de prijs.

  • Daarna komen we met een overzicht van geschikte woningen. Of misschien heb je zelf een woning gevonden. Deze bespreken we met je.

  • We stemmen af welke woningen het meest interessant zijn en plannen voor jou de bezichtigingen. Natuurlijk gaan we met je mee!

  • We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat het resultaat wordt bereikt: je komt je droomwoning tegen! Zodra het zover is nemen we geen enkel risico. Tijdens een aanvullend onderzoek beoordelen wij de juridische informatie (o.a. bewijs van eigendom, splitsingsakte, VVE gegevens) en de milieutechnische-en bouwkundige aspecten.

  • Klopt het allemaal en ga je ervoor? Je kunt de onderhandelingen met een gerust hart aan ons overlaten. We houden je daarbij voortdurend op de hoogte, zodat je weet waar je aan toe bent.

  • Het is gelukt: de woning is van jou! De koopakte, opgesteld door de verkopend makelaar, controleren wij nauwkeurig en bespreken we persoonlijk met jou.

  • Vervolgens bewaken we ook de belangrijke data en afspraken die overeen zijn gekomen in de koopakte.

  • En tot slot controleren wij de eindafrekening en de akte van levering voordat we naar de notaris gaan. Natuurlijk zijn we er ook bij de eindinspectie en de overdracht ter ondersteuning.


    Kortom: zoek je steun bij de aankoop van je woning? Laat het ons snel weten. Wij verdienen onszelf méér dan terug!

Maak een afspraak

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.