Mijn favorieten

Nieuwbouw

Tiny Housing Rotterdam - Schiebroek

 

Al enige tijd een 'hot' item en nu ook volop in beweging in Nederland. Ook Rotterdam, de stad met vele gezichten, kan niet achterblijven!

Bokkers en van der Veen Architects is een samenwerking gestart met Spindler Makelaars om Tiny Housing naar Schiebroek te krijgen.

 

Locatie: nog niet bekend

 

Voordat we echt van start kunnen gaan om de plannen concreter te maken zijn we opzoek naar enthousiastelingen!

 

Loop bij ons binnen en vul het formulier in of stuur een mail naar info@spindlermakelaars.nl en vermeld de volgende gegevens:

 

Uw contactgegevens:
- Naam, adres, woonplaats
- Telefoonnummer en emailadres

 

Mijn Tiny House is:
................................ m²
€ ............................. (maximale besteding in euro's)
Heeft ................. aantal slaapkamers
Is zelfvoorzienend ja/nee

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SQUARES is “Buiten wonen in de Stad”
 

Aan de Prinsenlaan in Rotterdam nabij het Kralingse Bos wordt door De Maese Woningen het plan “Squares” ontwikkeld en gerealiseerd.

Het plan bestaat uit 31 riante eengezinswoningen met tuin én een eigen parkeerplaats.

Dit eigentijdse ontwerp van architect Paul de Vroom & Sputnik architecten biedt vooral veel licht en ruimte (vanaf 145 m2 GO!). Bovendien hebben de kopers de mogelijkheid om creatief mee te denken in door hen gekochte woning!

Woningen met vide, uitbouw van de living op de begane grond of een living op de 1e verdieping en de keuze voor 5/6 of 7 slaapkamers zijn enkele mogelijkheden waar kopers zelf een beslissing in kunnen nemen.

Door de ligging bij het Prinsenpark en natuurlijk het Kralingse Bos kunt u optimaal genieten van ruimte, rust én ontspanning!

De planning is om nog dit jaar te starten met verkoop. Naar verwachting kan in het voorjaar gestart worden met de bouw.

Interesse?
Meld je dan nu aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.
http://eepurl.com/b_jPRj

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wonen aan de Peppelweg 

Fase I en II 100% verkocht.
Fase III in voorbereiding

 

 

In december 2015 is VOF Peppelweg gestart met de verkoop van Fase II van het project ‘Wonen aan de Peppelweg’ in Rotterdam-Schiebroek. De 18 woningen in de populaire ‘jaren ’30-stijl’ met de woonkwaliteit van nu en met ruime tuinen, zijn in een periode van twee maanden 100% verkocht. De hoogbouw van dit deel van de winkelstraat maakt na de huidige sloop plaats voor 18 woningen van Fase II, in zes woningtypes en dezelfde aansprekende architectuur als Fase I, die zo passend is voor Tuindorp Schiebroek.

Het gehele project Wonen aan de Peppelweg kent in totaal 63 eengezinswoningen. Nog dit najaar willen we gaan starten met fase III, de laatste 19 woningen van Wonen aan de Peppelweg.

Samen met fase I en II vormt dit gebied een harmonieuze eenheid met de wijk waarin vooral steeds meer (jonge) gezinnen zich helemaal thuis voelen. Wat blijft is de goede winkelstraat, de groene omgeving, de beschikbare scholen en het uitstekende openbaar vervoer naar zowel Rotterdam Centrum als de Haagse regio (Randstadrail!).

Wij brengen u digitaal, via een nieuwsbrief op de hoogte van het moment start verkoop van fase III.

 

SCHRIJF U IN VIA DE WEBSITE 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring