Mijn favorieten

Nieuwbouw

SQUARES is “Buiten wonen in de Stad”
 

Aan de Prinsenlaan in Rotterdam nabij het Kralingse Bos wordt door De Maese Woningen het plan “Squares” ontwikkeld en gerealiseerd.

Het plan bestaat uit 31 riante eengezinswoningen met tuin én een eigen parkeerplaats.

Dit eigentijdse ontwerp van architect Paul de Vroom & Sputnik architecten biedt vooral veel licht en ruimte (vanaf 145 m2 GO!). Bovendien hebben de kopers de mogelijkheid om creatief mee te denken in door hen gekochte woning!

Woningen met vide, uitbouw van de living op de begane grond of een living op de 1e verdieping en de keuze voor 5/6 of 7 slaapkamers zijn enkele mogelijkheden waar kopers zelf een beslissing in kunnen nemen.

Door de ligging bij het Prinsenpark en natuurlijk het Kralingse Bos kunt u optimaal genieten van ruimte, rust én ontspanning!

De planning is om nog dit jaar te starten met verkoop. Naar verwachting kan in het voorjaar gestart worden met de bouw.

Interesse?
Meld je dan nu aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.
http://eepurl.com/b_jPRj

Wonen aan de Peppelweg 

Fase I en II 100% verkocht.
Fase III in voorbereiding

In december 2015 is VOF Peppelweg gestart met de verkoop van Fase II van het project ‘Wonen aan de Peppelweg’ in Rotterdam-Schiebroek. De 18 woningen in de populaire ‘jaren ’30-stijl’ met de woonkwaliteit van nu en met ruime tuinen, zijn in een periode van twee maanden 100% verkocht. De hoogbouw van dit deel van de winkelstraat maakt na de huidige sloop plaats voor 18 woningen van Fase II, in zes woningtypes en dezelfde aansprekende architectuur als Fase I, die zo passend is voor Tuindorp Schiebroek.

Het gehele project Wonen aan de Peppelweg kent in totaal 63 eengezinswoningen. Nog dit najaar willen we gaan starten met fase III, de laatste 19 woningen van Wonen aan de Peppelweg.

Samen met fase I en II vormt dit gebied een harmonieuze eenheid met de wijk waarin vooral steeds meer (jonge) gezinnen zich helemaal thuis voelen. Wat blijft is de goede winkelstraat, de groene omgeving, de beschikbare scholen en het uitstekende openbaar vervoer naar zowel Rotterdam Centrum als de Haagse regio (Randstadrail!).

Wij brengen u digitaal, via een nieuwsbrief op de hoogte van het moment start verkoop van fase III.

 

SCHRIJF U IN VIA DE WEBSITE 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen