Mijn favorieten

Aankoop

Het kopen van een huis begint bij Spindler Makelaars

Op zoek naar een nieuwe woning, maar vis je steeds achter het net? Een huis kopen doe je gemiddeld enkele keren in je leven, dus het is geen gek idee om hierbij professionele hulp in te schakelen. Samen met Spindler NVM Makelaars vind jij jouw droomhuis!

 

Spindler Makelaars neemt jouw zorgen uit handen

Een woning kopen gebeurd in een aantal stappen. Tijdens deze stappen zullen wij jou volledig ondersteunen, nemen wij veel werk uit handen en onderhandelen wij enkel en alleen in jouw belang. Zo zorgen wij voor een ontspannen en gedegen aankoopproces. Dit allemaal vanaf € 2100,00 inclusief BTW.

 

Benieuwd wat jou allemaal te wachten staat bij het kopen van een woning? Wij hebben de verschillende stappen alvast op een rij gezet.

• Tijdens een intakegesprek wordt door een van onze gediplomeerde NVM makelaars jouw woonwensen in kaart gebracht;

Interessante woningen worden in kaart gebracht;

• Er worden bezichtigingen gepland bij de meest interessante woning(en);

• Tijdens een aanvullend onderzoek beoordelen wij de juridische informatie (o.a. bewijs van eigendom, splitsingsakte, VVE gegevens), de milieutechnische- en bouwkundig/technische aspecten;

• Wij bieden advies en zullen nauw overleggen tijdens de onderhandeling;

• De koopakte, opgesteld door de verkopend makelaar, controleren wij nauwkeurig en bespreken we in een persoonlijk gesprek;

• Wij adviseren jou in de notariskeuze;

• Wij bewaken belangrijke data en afspraken die overeen zijn gekomen in de koopakte;

• Voordat je naar de notaris gaat, controleren wij de eindafrekening en de akte van levering. Daarnaast gaat de aankopend makelaar mee naar de eindinspectie en de overdracht ter ondersteuning.

 

Ons werkgebied
Naast Schiebroek zijn wij actief in de omliggende wijken: Hillegersberg, Blijdorp, Overschie, Rotterdam Noord, Delfshaven en het centrum (boven de Maas).

Maar ook in de directe omgeving zoals Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam en Barendrecht. 
  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring