Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.

Larikslaan 147

3053 LA Rotterdam
Vraagprijs € 289.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1958 Woonoppervlakte 91 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Oud maar met een hart van ‘goud’! Aan de Larikslaan staat deze jaren 50’ hoekwoning met garage (& vliering, echter nog niet toegankelijk) die toe is aan zijn tweede eigenaar. Nog voorzien van schouw met gashaard en glas in lood ramen. Vanwege de hoekligging een brede achtertuin en aan de...
Lees meer
Route van naar Larikslaan 147, 3053 LA Rotterdam

Omschrijving

Oud maar met een hart van ‘goud’! Aan de Larikslaan staat deze jaren 50’ hoekwoning met garage (& vliering, echter nog niet toegankelijk) die toe is aan zijn tweede eigenaar. Nog voorzien van schouw met gashaard en glas in lood ramen. Vanwege de hoekligging een brede achtertuin en aan de voorzijde een eigen oprit.

Houdt u van aanpakken? Kom dan zeker kijken naar de mogelijkheden om van dit huis uw ‘thuis’ te maken. Met weinig middelen zijn de m² aanzienlijk te vergroten. Vele buren gingen u voor dus loop, fiets of rij vooral even door de straat voor inspiratie.

Denk bijvoorbeeld aan:
- Een doorbraak van de keukenmuur;
- Uitbouwen begane grond achterzijde en/ of eerste verdieping badkamer aan de voorzijde en/of
werk/studeerkamer achterzijde;
- Vervang de vlieringtrap voor een vaste trap boven het bestaande trappengat naar de zolder;
- Plaatsen van een dakkapel of pas een nokverhoging toe op de zolder en creëer een extra kamer.

Indeling:
Begane grond
Hal, toilet, diepe bergkast met meteropstelling, woonkamer voorzien van parketvloer en sfeervolle schouw met gashaard en deur naar de tuin, keuken met originele Piet Zwart keuken, CV (Vaillant) en trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping
Ruime overloop. Badkamer voorzien van bad met handdouche, toilet en wastafel en wasmachine aansluiting.. Twee slaapkamers en een werk/studeerkamer. Zowel voor -als achterzijde woningbrede balkons. Luik met vlieringtrap naar de zolder.

Voortuin op het zuiden met eigen oprit. Achtertuin gelegen op het noordoosten. Toch zonnig vanwege laagbouw. Achterpad aanwezig, nu niet toegankelijk vanwege heg.

Kenmerken: bouwjaar 1958, eigen grond, enkel glas, CV, woonoppervlak 91m².

Bijzonderheden verkoop:

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

‘As it is’ clausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is en dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden.Gezien het feit dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken.

Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

De woning is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie, bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De instructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Als het gebruiksoppervlak voor u essentieel is dan stellen wij u graag in de gelegenheid de woning zelf op te (laten) meten.

Let op! Notariskeuze in overleg met verkoper. De kosten die de door u gekozen notaris aan verkoper in rekening brengt die de € 200,-- te boven gaan zullen met u verrekend worden. Vraag uw notaris dus vooraf om het tarief voor het doorhalen van hypotheken.

Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 289.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1958 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 91 m² Perceeloppervlakte 472 m² Overige inpandige ruimte 27 m² Inhoud 457 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant Warmwater Geiser eigendom Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 15 m² (555 bij 280) Totaal aantal 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadaster: C 1958 SCHIEBROEK Oppervlakte 236 m² Kadaster: C 1958 SCHIEBROEK Oppervlakte 236 m²
Route van naar Larikslaan 147, 3053 LA Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.