Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Lijsterbeslaan 94

3053 NL Rotterdam
Vraagprijs € 399.000,- k.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1931 Woonoppervlakte 126 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Een herenhuis met een verhaal. De laatste bewoner heeft hier heel lang gewoond (ca 65 jaar!) en alle geliefde dertiger jaren elementen zijn aanwezig: glas-in-lood, tegelwerk, de kenmerkende schouw en prachtig houtwerk. Maar u zult zonder twijfel willen moderniseren onder het vernieuwde pannendak....
Lees meer
Route van naar Lijsterbeslaan 94, 3053 NL Rotterdam

Omschrijving

Een herenhuis met een verhaal. De laatste bewoner heeft hier heel lang gewoond (ca 65 jaar!) en alle geliefde dertiger jaren elementen zijn aanwezig: glas-in-lood, tegelwerk, de kenmerkende schouw en prachtig houtwerk. Maar u zult zonder twijfel willen moderniseren onder het vernieuwde pannendak.

Na die modernisering heeft u een zeer kloek huis met tuin op het zuidwesten, doorkijk voor- en achter (op de kerktoren) en 5 slaapkamers in een heerlijke omgeving. Een familiehuis waar u, net als de laatste bewoner, zeer lang zult wonen.

Schiebroek is een fantastische wijk met enerzijds een dorpsachtige sfeer, anderzijds met alle grootstedelijke voorzieningen onder handbereik door aanwezigheid van tramlijn 25 en de metro/Randstadrail Rotterdam CS- Den Haag CS. Goed winkelgebied, scholen en parken op loopafstand.

Indeling:
Via voortuin naar klassieke voordeur.
Entree, vestibule met fraai tegelwerk en prachtig glas in lood.
Gang met de klassieke garderobehoek, trapkast en toilet.
Dichte, eenvoudige keuken 3.15x1.75 met CV-opstelling en toegang tot de tuin.
Voorkamer met erker en de vrijwel gave originele schouw.
Achterkamer met dubbele deur naar tuin, eenvoudig. De oorspronkelijke separatie is aanwezig (excl. Schuifdeuren).

1e verdieping:
Overloop met toilet.
Voorslaapkamer (3.73 x 3.40/5.30) met vaste kast en balkon.
Bijgetrokken voorzijkamer
Achterslaapkamer (4.32x3.40) met balkon en vaste kast.
Gedateerde badkamer. In de laan zijn voorbeelden van op het balkon uitgebouwde badkamer.

2e verdieping:
Overloop.
Twee slaapkamers (resp. voorzien van dakkapellen.
Op deze verdieping is goed een 2e badkamer te maken en heeft u de mogelijkheid om een bergvliering te creëren (vraag naar onze originele ideeën!).

Voor- en achtertuin (ZW, circa 10x6,) houten schuur en achterom aanwezig.

Let op: Niet-bewonersclausule en ‘As it is’ clausule van toepassing.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1931, 138m2 eigen grond, 126m2 gebruiksoppervlak wonen, geheel enkel glas in de over het algemeen goede vooroorlogse kozijnen van amerikaans grenen, centrale verwarming met cv-combi en radiatoren, oplevering kan snel.

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

‘As it is’ clausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is en dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden. Gezien het feit dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken.

Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

De woning is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie, bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De instructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Als het gebruiksoppervlak voor u essentieel is dan stellen wij u graag in de gelegenheid de woning zelf op te (laten) meten.

Let op! Notariskeuze in overleg met verkoper. De kosten die de door u gekozen notaris aan verkoper in rekening brengt die de € 200,-- te boven gaan zullen met u verrekend worden. Vraag uw notaris dus vooraf om het tarief voor het doorhalen van hypotheken.

Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 399.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1931 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 126 m² Perceeloppervlakte 138 m² Inhoud 455 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 57 m² (10.1 m bij 5.6 m) Ligging hoofdtuin Zuid, West Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Toelichting Dak vernieuwd in 2009 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig, Redelijk Onderhoud buiten Matig, Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadaster: C 643 SCHIEBROEK Oppervlakte 138 m²
Route van naar Lijsterbeslaan 94, 3053 NL Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.